Saltear al contenido principal
Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

Aspectos jurídicos de la bicicleta en las ciudades – Nuevo lugar – Nou emplaçament

14 / marzo

El Departament de Territori i Sostenibilitat i el Servei Català del Trànsit, amb la col·laboració de les entitats del sector de la bicicleta, organitzem el proper 14 de març una Jornada sobre els aspectes jurídics de la bicicleta a les ciutats.

Com ja coneixeu, poder analitzar en profunditat aquesta temàtica és una petició formulada pels ens locals i les entitats del sector que s’ha comentat diversos cops en el marc de la Mesa de la Bicicleta, ateses les dificultats i dubtes de molts municipis de com regular adequadament la mobilitat en bicicleta a les seves ciutats d’acord amb el règim jurídic vigent.

En aquest sentit, la Jornada farà un diagnòstic acurat de la situació actual de la mobilitat urbana i interurbana en bicicleta, amb representants d’administracions amb funcions de gestió de la mobilitat i experts juristes en la matèria. Seguidament, s’abordaran els reptes de futurs a nivell d’adaptacions normatives i de regulació, comptant amb el necessari punt de vista dels responsables d’elaborar i aplicar les normatives, així com de les persones usuàries. Per més detall trobareu adjunt en aquest mail el programa de la Jornada, del qual us preguem que feu difusió entre els vostres contactes.

Podeu confirmar la vostra assistència per e-mail a: sea_dgim.tes@gencat.cat abans del 12 de març (aforament limitat).

Detalles

Fecha:
14 / marzo

Lugar

Generalitat de Catalunya
background
Volver arriba
×Close search
Buscar