Saltear al contenido principal

Diputación de Barcelona: La Corporació amb la Mobilitat Sostenible

Amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura la Diputació de Barcelona ha organitzat avui l’activitat “Agafa la bici”, que té per objectiu promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible en el desplaçaments a la feina. La iniciativa, que ha aplegat avui més de 100 inscrits, vol ser un exemple per a la ciutadania i les organitzacions públiques i privades, per tal d’animar-los a utilitzar mitjans de transport alternatius al vehicle privat i endegar actuacions similars que afavoreixin una mobilitat més sostenible en l’àmbit dels desplaçaments laborals.

En aquest sentit, la La Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona és un òrgan corporatiu de participació, reflexió i debat en l’àmbit de la mobilitat que té com a objectiu aconseguir el compromís de tots els seus integrants per fixar uns criteris socials, ambientals i de seguretat que afectin els desplaçaments dels treballadors de la corporació. Una dels seus objectius prioritaris és impulsar el El Pla de Desplaçament d’Empresa (PDE), que pretén optimitzar la mobilitat dels treballadors i afavorir els modes de transport alternatius al vehicle privat, en particular el transport públic, la bicicleta i el desplaçament a peu. El PDE concerneix als trajectes entre el domicili i el lloc de treball i als desplaçaments professionals dels treballadors, col·laboradors i clients.

Al seu torn, la corporació i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, donen suport a la setmana sota el lema “Mobilitza’t per un aire més net!”,  i ofereix recursos als municipis com ara tallers, exposicions i publicacions. que complementen activitats organitzades pels propis ajuntaments.

background
Volver arriba
×Close search
Buscar